MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU

MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU

Galéria

(14.6.2024) Najväčšia, detská párty bude tento rok iba v piatich mestách. Zažite ju na amfiku s nami! Príďte si naživo užiť pesničky z nového albumu Disko, aj známe hity ako Tobogan, Strašidlá, Moje telo, či Dospelý, ktoré roztancujú nielen deti, ale aj dospelých. Jedinečná, nová, disko šou s kapelou vás nielen zabaví a naučí deti užitočné veci do života, ale prinesie aj prekvapenia a hlavne sa už nikde nebude opakovať! Nenechajte si to ujsť. Už teraz sa na vás tešíme!

Predpredaj:

https://www.ticketportal.sk/event/Miro-Jaros-DISKO-Turne-pre-celu-rodinu?idpartner=558

Vstupenky odporúčame si zakúpiť čím skôr, cena sa bude zvyšovať.

Pozor! Každá vlna predaja obsahuje len obmedzené množstvo vstupeniek. Znamená to napríklad, že po vypredaní najlacnejších vstupeniek v prvej vlne (za 12 €) sa automaticky pri predaji vstupeniek nastaví vyššia suma. Keď som dopredá druhá vlna vstupeniek (za 15 €), opäť sa cena vstupeniek zdvihne. Každá vlna má nastavené rovnaké množstvo vstupeniek v každom meste. Odporúčame vám preto, aby ste si vstupenky zakúpili čím skôr.

Na koncerte je voľné státie a sedenie !

VSTUPNÉ:

1. VLNA - 12,- €

2. VLNA - 15,- €

3. VLNA - 17,- €

4. VLNA - 19,- €

5. v deň koncertu: 20,-€

UPOZORNENIA:

Vstupenku na podujatie musí mať každý návštevník. Koncert je hlučný, preto sa odporúča deťom, ktoré dobre znášajú hlasnú hudbu.

Vstup do areálu bude umožnený hodinu pred predstavením.

Zľavy: deti do 1. roka veku vstup zdarma. Vozíčkari: 5,-€ - , vstupenka sa dá zakúpiť na mieste iba v deň konania koncertu

Zmena termínu je vyhradená.

Dĺžka podujatia: 100 minút
Rok výroby: 2024
Dátum lokálnej premiéry: 14. jún 2024

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.